Bu da oldu: Elon Musk ile Fortnite, işbirliği yaptı!

Tesla ve X (Twitter) sahibi ve dünyanın en zengin iş insanlarından Elon Musk, son dönemdeki popülerliğine popülerlik katacak bir işbirliği ile karşımıza çıktı: Buna göre ünlü iş insanı, Epic Games’in yayıncılığını yaptığı Fortnite ile bir anlaşma imzaladı. Ancak oyunda Elon Musk’a dair kostümler değil, Cybertruck içerikleri olacak.

Elon Musk, Fortnite için Cybertruck içeriklerine izin verdi

Popüler battle royale oyunu Fortnite, yine sürpriz bir işbirliğiyle gündemde. Bu sefer, teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden Elon Musk’ın şirketi Tesla ile yapılan anlaşma sonucunda, oyuncular yakında Fortnite evreninde Tesla’nın fütüristik pikap modeli Cybertruck’ı kullanabilecekler.

Epic Games ve Tesla arasındaki bu beklenmedik işbirliği, oyuncuları heyecanlandırmaya yetti. Tesla’nın en yenilikçi ve fütüristik modellerinden biri olan Cybertruck, Fortnite evrenine dahil olacak. Cybertruck, tam anlamıyla geleceğin aracı görünümüne sahip. Her türlü arazi ve koşulda kullanılabileceği iddia edilen araç, çöl ortamında bile test edilmiş ve rüştünü ispatlamıştı.

Fortnite’ın resmi X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaşılan tanıtım videosunda Cybertruck’ın oyun içi görüntüleri yer alıyor. Videoda Cybertruck’ın diğer araçlar gibi kullanılabildiği, ancak daha yüksek güç ve hıza sahip olduğu dikkat çekiyor. Bu özelliği sayesinde oyuncular haritada daha hızlı hareket edebilecekler.

Fortnite tarafından yapılan duyuruya göre, oyuna eklenecek olan içerik 23 Temmuz 2024 tarihinde, yani bugün bizlerle olacak. Buna karşın Cybertruck’ın oyunda ne kadar süre kalacağı henüz bilinmiyor. Siz de oyuna eklenen içerikle ilgili görüşlerinizi bizle paylaşmayı ihmal etmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir